Nephew - Efterår—i—Ring

Arena Tour 2019

I foråret 2019 tager vi på tour og spiller 10 arenakoncerter rundt i landet.
Efter sommerens koncerter har vi virkelig lyst til at komme på landevejen med både de gamle sange og de nye sange fra vores kommende album "Ring—i—Ring", og det lader glædeligt nok til, at der er folk derude, der gerne vil have besøg af os. Vi håber at se mange af Jer et sted derude.

Køb billetter

Efterår—i—Ring

Sidste del af vores fire årstidsudgivelser "Efterår—i—Ring" er ude i dag, og ringen nærmer sig sin afslutning.
Farverne skifter, dagene bliver kortere, og vi rykker allesammen tættere sammen - både fysisk og musikalsk. “Efterår—i—Ring” indeholder numrene “DMII”, “Ancestor (i Ring part 2)” og “Skyerne Gråner”. Sidstnævnte er vores fortolkning af N.F.S. Grundtvigs og Thora Borchs knap 150 år gamle lidt dystre efterårssalme. “Ancestor (i Ring part 2)” er en sang om de nære og familiære skuldre, vi alle står på, og “DMII” handler om de samme nationale og kulturelle skuldre - de til tider irrationelle samlings- og holdepunkter, som vi trods alt kan mødes om.

Hør musikken her

Vinyl

Nephew - Efterår—i—Ring

Koncerter

05 10 18
Udsolgt!
06 10 18
Royal Arena, København
Udsolgt!
01 03 19
Ceres Arena, Aarhus
Udsolgt!
08 03 19
Få billetter!
09 03 19
Skansen, Sønderborg
15 03 19
Gråkjær Arena, Holstebro
Udsolgt!
16 03 19
Gigantium, Aalborg
Udsolgt!
21 03 19
K.B. Hallen, København
Udsolgt!
22 03 19
Udsolgt!
23 03 19
Arena Næstved, Næstved
Udsolgt!
29 03 19
Udsolgt!
30 03 19
Spektrum, Vejle
Få billetter!

Tilløb

27 09 18
Musikhuzet, Bornholm
 
28 09 18
The Tivoli, Helsingborg
 
Udsolgt!

The Overheard

The Overheard

 

En vindmølles vinger drejer med vindens og årstidernes rytmer - i ring. Den skærer sig gennem morgendisen, den snefyldte nattehimmel, den regntunge eftermiddagsbrise og den vindstille middagssol. Vindmøllens dynamiske rotationer følger tidernes skiften - den omstiller sig og følger tiden og livets gang. Vindmøllen står der bare som et fast holdepunkt og er alligevel i konstant forandring - som noget der altid vil fremad, men altid vender hjem igen.  

På Nephew Overheard hjemmeside kan du i hele 2018 følge en af verdens største havvindmøller live. Besøg siden og oplev, hvordan den 240 meter høje kæmpe har det. Lyt til de massive vinger der skærer sig igennem vinden - som en rytme der følger os helt ind i vores stuer, når vi tænder for lyset over sofabordet. Og hør vores helt nye sange, der er styret af tempoet på vingernes rotation - på rolige dage en meget langstrakt affære, hvor selv det korteste slag på lilletrommen bliver strukket til at vare flere sekunder. Andre dage kan man ane sangenes melodi og tekst - alt sammen styret af kæmpens rolige puls. Sangene vil altid lyde forskelligt. De vil følge vindens, årstidernes og livets skiften, men på en eller anden måde vil de alligevel altid vende hjem.

Følg med hele døgnet hele året på nephew.dk/overheard - Nephews bud på reality TV version 2.0.

Projektet er skabt af The Overheard og Nephew i samarbejde med Siemens Gamesa Renewable Energy, CAVI og Audiodesign ved Aarhus Universitet, DTU Vindenergi, Thisted Kommune, Daniel Rothmann og Thrane.nu.

Bag navnet The Overheard er kunstner-duoen Morten Riis og Marie Højlund, der arbejder i grænselandet mellem lydkunst, ny kompositionsmusik og lyddesign. Med inddragende og engagerende lydinstallationer sætter The Overheard spørgsmålstegn ved grænserne mellem hverdag og kunst, som blandt andet blev udfoldet i et stort anmelderrost lydkunst-projekt under Den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017 der havde over 50.000 besøgende.

Nyhedsbrev

Som modtager af Nephews nyhedsbrev er du med i NephUnited. Du modtager nyheder om bandet først og forkæles med links til forsalg og andre fordele.

Ved tilmelding, accepterer du vores betingelser

Top
Thrane.nu