Vinter—i—Ring

Det er seks år siden, vi sidst udgav ny musik. Under titlen “Vinter—i—Ring” har vi samlet tre sange. Sange som er skabt i vores nye 6 personers kollektiv og præsenterer forskellige og nye retninger for Nephew anno 2018. Nephew er på én gang en fast enhed med uforanderlig stil, men samtidig et kollektiv der er åbent for nye input og udtryk. Der har været en befriende naturlighed i, at Marie er kommet med. Hun er trådt ind med en energi og et anderledes take på musik, som har været med til at styrke os som band - såvel socialt som musikalsk.

I 2018 markerer vi hver af de fire årstider - for at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt!

Dig + Os = NephUnited

Koncerter

05 10 18
Udsolgt!
06 10 18
Royal Arena, København
Udsolgt!

Festivaler

05 07 18
Orange Scene, Roskilde Festival
09 08 18
Bøgescenerne, Smukfest

Tilløb

01 06 18
John Dee, Oslo
 
09 06 18
 
Udsolgt!
14 06 18
Max, Flensburg
 
Udsolgt!
15 06 18
Knust, Hamburg
 
Udsolgt!
30 06 18
Voxbotn, Torshavn
 
Udsolgt!

The Overheard

 

En vindmølles vinger drejer med vindens og årstidernes rytmer - i ring. Den skærer sig gennem morgendisen, den snefyldte nattehimmel, den regntunge eftermiddagsbrise og den vindstille middagssol. Vindmøllens dynamiske rotationer følger tidernes skiften - den omstiller sig og følger tiden og livets gang. Vindmøllen står der bare som et fast holdepunkt og er alligevel i konstant forandring - som noget der altid vil fremad, men altid vender hjem igen.  

På Nephew Overheard hjemmeside kan du i hele 2018 følge en af verdens største havvindmøller live. Besøg siden og oplev, hvordan den 240 meter høje kæmpe har det. Lyt til de massive vinger der skærer sig igennem vinden - som en rytme der følger os helt ind i vores stuer, når vi tænder for lyset over sofabordet. Og hør vores helt nye sange, der er styret af tempoet på vingernes rotation - på rolige dage en meget langstrakt affære, hvor selv det korteste slag på lilletrommen bliver strukket til at vare flere sekunder. Andre dage kan man ane sangenes melodi og tekst - alt sammen styret af kæmpens rolige puls. Sangene vil altid lyde forskelligt. De vil følge vindens, årstidernes og livets skiften, men på en eller anden måde vil de alligevel altid vende hjem.

Følg med hele døgnet hele året på nephew.dk/overheard - Nephews bud på reality TV version 2.0.

Projektet er skabt af The Overheard og Nephew i samarbejde med Siemens Gamesa Renewable Energy, CAVI og Audiodesign ved Aarhus Universitet, DTU Vindenergi, Thisted Kommune, Daniel Rothmann og Thrane.nu.

Bag navnet The Overheard er kunstner-duoen Morten Riis og Marie Højlund, der arbejder i grænselandet mellem lydkunst, ny kompositionsmusik og lyddesign. Med inddragende og engagerende lydinstallationer sætter The Overheard spørgsmålstegn ved grænserne mellem hverdag og kunst, som blandt andet blev udfoldet i et stort anmelderrost lydkunst-projekt under Den Europæiske Kulturhovedstad Aarhus 2017 der havde over 50.000 besøgende.

Nyhedsbrev

Som modtager af Nephews nyhedsbrev er du med i NephUnited. Du modtager nyheder om bandet først og forkæles med links til forsalg og andre fordele.

Top
Thrane.nu