Nephew - Forår—i—Ring

Forår—i—Ring

Vi udsender ny musik i takt med årstiderne. “Forår—i—Ring” med tre nye sange udkommer som anden del af det samlede albumværk “Ring—i—Ring”, som samles senere på året.

“Ring—i—Ring” er en undersøgelse af, hvordan verden bevæger sig i hjul og cirkler, ikke kun i indhold men også i form. Albummet rummer overvejende nye sange om liv og død og dét at være eger i det store fælles hjul, men for hver årstid forsøger vi også at give vores bud på en sang eller salme fra den danske sangskat.

“Vi lever alle i døgn og uger og årstider. Vi er alle børn af nogen, som er børn af nogen, som var børn af nogen. Også for 100 år siden kunne mennesker føle sig ensomme og tungsindige om efteråret og vinteren. Og også for 100 år siden kunne mennesker føle sig opløftede og forelskede i verden om foråret og sommeren. Og de lavede sange om det. Måske kan vi bruge de sange til noget i dag? Og måske kan vi bidrage til at det store årshjul ruller videre, ved at lave vores egne nye sange, om det der gør os bange og det der gir os optur”.

Hør musikken her

Vinyl

Nephew - Forår—i—Ring

Nyhedsbrev

Som modtager af Nephews nyhedsbrev er du med i NephUnited. Du modtager nyheder om bandet først og forkæles med links til forsalg og andre fordele.

Ved tilmelding, accepterer du vores betingelser

Top
Thrane.nu